Podgorička lista, Andrej Milović / - M.VUJISIć
05/09/2024 u 19:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milović: Ko je od poslanika PES-a tražio da Mujović ne bude ministar

Nosilac Podgoričke liste Andrej Milović pozvao je Pokret Evropa sad (PES) da saopšti koji je njihov poslanik prijetio da neće glasati za 44. Vladu ako ministar energetike i nosilac liste Pokreta Evropa sad i Demokrata na lokalnim izborima u Podgorici Saša Mujović "kadar DPS-a", bude kandidat za ministra?

- Pošto PES želi nastavak, a mislio sam da nastavim sa prezentacijom programa i ideja za razvoj Podgorice, onda ipak moram da im odgovorim, ne valja ostati dužan. Da li je poslanik PES uoči izbora Vlade, za Mujovića i grupu profesora oko njega, napisao da su: ‘... bili desna ruka vojnika tajne službe i DPS-a D. B (...). Trebalo je tada da pojedini čak drže govore na završnoj konvenciji DPS. Od Univerziteta su bili napravili policijsku stanicu, ali opet nekima to nije smetalo da budu na najodgovornijim funkcijama i da glasa ne pušte. Kako tada tako i danas, uz evo i nagrade za ministra‘ - napisao je Milović na mreži X.
Dodao je da prije nego dobije odgovor "razmislite malo, za razliku od vidno montiranih prepiski koje objavljujete, ne zaboravite da postoje one autentične".

-Saša, prekini agoniju PES, ne gori druge ljude zbog sebe, budi čovjek - kaži istinu- naveo je Milović na mreži X.

Pejović: "Istina" i manipulacija Nikolića, Medojevića i Milovića nije dugo trajala

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 04:03