Boris Mugoša / SD
29/09/2024 u 20:20 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mugoša: Izbori u Podgorici uticaće na mnoge procese u Crnoj Gori

Vjerujem da će danas biti praznik demokratije u Glavnom gradu, jer su izbori u Podogici mnogo važniji od same te činjenice da se radi o lokalnim izborima, jer definitivno će uticati na mnoge procese u Crnoj Gori, saopštio je Boris Mugoša, kandidat za gradonačelnika liste „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer“.

- Ja vjerujem da će građani u velikom broju izaći, iskoristiti svoje ustavom zagarantovano pravo i da će sve danas proteći u fer i demokratskoj atmosferi - kazao je Mugoša.

Nažalost, dodao je, svjedočili smo u predizbornoj kamapnji jednoj nepristojnoj funkcionerskoj kampanji, i zloupotrebi državnih resursa, ali to je za nama i vjerujem da je i to pokazatelj ozbiljnosti i odgovornosti onih koji upravljaju određenim procesima u Crnoj Gori.

- A ja sam siguran da će već od sjutra biti bolji dani i za Podogicu i za Crnu Goru i da će Podgorica zaista biti grad za primjer. Ono na šta sam ponosan, to je na način na koji smo se mi ponašali u izbornoj kampanji, zadržali smo nivo dostojanstva, pristojnosti, i negdje smo pokazali da se i na jedan kulturan, pristojan i progresivan način može baviti politikom. Ja vjerujem da je to jedina moguća stvar, ako zaista želimo da ovo društvo guramo naprijed i da ga svi zajedno mijenjamo na bolje - kaže Mugoša.

(FOTO) Zatvorena birališta u Podgorici: Do 19 časova glasalo 53 odsto birača

Njegova želja je da nakon današnjeg dana građanke i građani budu zadovoljni rezultatima, jer nas čeka mnogo toga već od 30. septembra.

- Brojni su problemi u Glavnom gradu i tu definitivno moramo izaći iz uskopartijskih okvira i raditi za ono što je opšti interes svih građanki i građana, a to je da ovaj grad bude stabilan, siguran, transparentan i napredan - kazao je Mugoša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 20:20