Budimir Mugosa / -
04/09/2024 u 12:27 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mugoša: Pošaljimo na klupu rezervne igrače

One koji su pokazali da ne znaju da vode Podgoricu treba poslati u prošlost, a dati šansu Evropskom savezu da ovaj grad povede putem prosperiteta, poručio je Budimir Mugoša, kandidat na listi „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer”.

On je naveo da tri partije koje čine Evropski savez, imaju bliske političke, ideološke i civilizacijske stavove u odnosu na pitanja bitna za Crnu Goru i Podgoricu. Mugoša je poručio da lista Evropskog saveza ima brojne prednosti u odnosu na političku konkurenciju. 

– Boris Mugoša je čovjek koji vrlo dobro poznaje probleme i duh urbane Podgorice, a moje poznavanje potreba ruralnog područja je dobitna kombinacija za uspješno vođenje našeg grada. Svojim iskustvom, životnim i profesionalnim biću mu podrška u radu da Podgorica bude grad za primjer – rekao je Mugoša.

On je poručio građanima da 29. septembra "pošalju na klupu za rezervne igrače ekipu koja je imala šansu da pokaže što zna, ali je pokazala da ne zna da vodi ovaj grad".  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:07