/ foto: srđa boljević
04/07/2023 u 09:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES: Pozivamo građane Cetinja da slobodno glasaju

Vjeruju da će u ponovljenom glasanju birači na Cetinju izabrati Pokret Evropa sad

Pokret "Evropa sad" poziva građane Cetinja,  koji glasaju na biračkom mjestu broj 16 LPO II, da u subotu 8. jula izađu na glasanje u što većem broju i time zapečate izborni rezultat od 11.juna.

- Pokret Evropa sad! je u prethodnim izbornim ciklusima na Cetinju ostvario impozantan rezultat, a na ponovljenom glasanju očekujemo da će građani glasati još odlučnije, kako bi osujetili skoro izvjestan izborni inženjering u pokušaju.  Kroz komunikaciju sa građanima Cetinja uvjerili smo se da su oni prepoznali iskrenost našeg ekonomskog programa, ali i odlučnost upravo naših lidera da stvore uslove da se na Cetinju realizuju neki od većih investicionih projekata, kao što je žičara „Kotor-Lovćen“ koja će zvanično biti puštena u funkciju 13. jula- navodi se u saopštenju.

Vjeruju da će u ponovljenom glasanju birači na Cetinju izabrati Pokret Evropa sad.

-  Naš utemeljeni ekonomski optimizam i scenario koji nas vodi u Evropu, nasuprot „šavničkom scenariju“ koji određene strukture koje izvjesno neće biti dio nove izvršne vlasti pokušavaju da sprovedu na mala vrata- poručuju iz pokreta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 09:11