Pokret za Podgoricu / - M.VUJISIć
09/09/2024 u 21:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pokret za Podgoricu: Neistine sad

Čitajući danas, besmislene optužbe o navodnom bahaćenju, kroz saopsštenja sada već naših bivših kolega, nismo ni sumnjali da ce kolega Čarapić dati svoj puni doprinos u kampanji blaćenja i podmetačina, saopštio je Pokret za Podgoricu.

- Čovjek sa pet funkcija i nezvanično najveći radnik u Pokretu Evropa sad dobro je izučio kako da se dodvori svom premijeru. Po uzoru na svog partijskog šefa, dokazanog lažova, mlađani Čarapić se hitrim korakom penje uz partijske stepenice pod parolom,,Lažemo sad”. Žao nam je Vaso, ali riječ bahat uz predsjednika ne stoji, taj glagol prirodno više leži tvom šefu koga u toku državnih obaveza mozemo vidjeti samo na relaciji Singapur-San Trope. Njegove laži i maštarije su postale već sad antologijske i tu mu na crnogosrkom nebu nema premca- ističu.

Kako navode: "tvoj šef je postao ono što se u medijima zove nekredibilan izvor informacija, to znači da za sve što izgovori Spajić a nije očigledno traže se dokazi".

- Vaso nam sad otkriva da je jedini način da se penjete uz partijsku hijerarhiju da lažete više i besmislenije od svog šefa. Da li je to uopšte moguće? Nadamo se sa će nam to pokazati Vaso u sljedećem saopštenju, koje sa nestrpljenjem očekujemo- zaključuje Pokret za Podgoricu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 22:05