Radmila Stupar Đurišić / - POKRET NAPRIJED
25/09/2024 u 09:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Radmila Stupar Đurišić: Kampanju smo vodili dobrotom

Kandidatkinja za odbornicu liste “Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu”, Radmila Stupar Đurišić osvrnula se na etičke vrijednosti koje je jedino ovaj pokret promovisao tokom kampanje.

Govoreći o dobroti, podsjetila je da je to ljudska vrlina koja nas sve povezuje i motiviše da radimo za opšte dobro.

- Dobrota, kao djelo ili stanje blagonaklonog ponašanja prema drugima, vodi nas kroz ovu kampanju. Tokom proteklih mjesec dana razgovarali smo sa našim sugrađanima, prepoznali šta nedostaje i osmislili šta možemo da dodamo. Na neprijatno smo odgovarali blagonaklono, razumijevajući da uniženjem drugog niko ne postaje veći- istakla je Đurišić.

Ona je naglasila da je Pokret Naprijed tokom kampanje postavio jasne ciljeve – da osnaže pojedince i da rade u interesu opšteg dobra.

Radmila Stupar Đurišić: Podgorica mora biti bezbjedna

- Veći si ako činiš dobra. Kao što djeca rastu iz ljubavi i pažnje, tako i naš svijet treba da raste iz dobra, ljubavi i razumijevanja potreba svih nas- dodala je.

Radmila Stupar Đurišić je posebno istakla da je Pokret Naprijed predan stvaranju boljeg grada kroz inkluzivnost i dijalog: „Naš plan rada zasniva se na tome da čujemo, razumijemo i osnažimo svakog da doprinese zajedničkom dobru.“

Pokret Naprijed ostaje posvećen viziji grada u kojem opšte dobro i solidarnost vode ka boljoj budućnosti za sve porodice u Podgorici.

- Vidimo se na biralištima- poručila je Radmila Stupar Đurišić i pozvala sve građane Podgorice da izađu na birališta 29. septembra i glasaju za listu broj 2 - „Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu“.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 09:31