stranka evropskog progresa / - STRANKA EVROPSKOG PROGRESA
14/09/2024 u 13:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

SEP Čarapiću: Mi smo autonoman projekat, nudimo red, pristojnost i konkretna rješenja

Stranka evropskog progresa se zalaže za promjene, red i odgovornost ne samo u političkom nego i u javnom prostoru, naglasili su iz te političke partije odgovarajući na saopštenje Vasilija Čarapića.

- Mi nećemo svoje neistomišljenike vrijeđati i diskvalifikovati čak ni kada to zaslužuju kao što smo vidjeli u današnjem primjeru Vasilija Čarapića. Mi smo ušli u politički život da bismo bili drukčiji i da bismo građanima ponudili pristojnost, poštovanje i promjene. Mi smo autonomna stranka sa superiornim programom, kredibilnim i slobodnim ljudima koji imaju šta da ponude građanima i društvu - piše u saopštenju SEP-a.

Čarapić: Markovićeva stranka je projekat DPS-a

Građani već prepoznaju političke cirkusante i na svojoj koži osjećaju vođenje politike na takav način.

- Tačno je da nama prilaze ljudi iz svih partija, ne samo iz DPS-a nego i iz PES-a, i zbog toga razumijemo nervozu gospodina Čarapića. Uostalom, ko sarađuje sa DPS-om, o tome je govorio predsjednik države i osnivač PES-a – pa eto dosta posla da to opravdate kod svojih birača i svojih koalicionih partnera - saopštili su.

Zaključuju, da ne samo da neće plivati u političkom blatu gospodina Čarapića  već ga neće ni gledati šta tamo radi, jer, kako su poručili "imaju prečeg posla u Podgorici i u cijeloj Crnoj Gori".

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 13:45