Aleksa Šljivančanin / - DEMOKRATE
02/09/2024 u 14:53 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Šljivančanin: Klikovac da objasni zapošljavanje u 2020. godini

Član Glavnog odbora Demokratske Crne Gore i predstavnik mladih Demokrata Aleksa Šljivančanin pitao je Andriju Klikovca, šefa kluba odbornika DPS-a, kako će pojasniti 3.200 novih radnih mjesta koje su "magično stvorili u periodu između 30. avgusta 2020. i 1. decembra iste godine".

Član Glavnog odbora Demokratske Crne Gore i predstavnik mladih Demokrata Aleksa Šljivančanin pitao je Andriju Klikovca, šefa kluba odbornika DPS-a, kako će pojasniti 3.200 novih radnih mjesta koje su "magično stvorili u periodu između 30. avgusta 2020. i 1. decembra iste godine".

– Mora da ste ozbiljno odlučili u tom periodu da Crna Gora ili bar vaša privatna država dođe do pune zaposlenosti. Ili pak 520 ljudi koje ste zaposlili od dana izbora u Glavnom gradu 2022. do gubitka vlasti. Veliki ste novac tad izdvojili za kupovinu stolica, a da ne pričamo o novcu za plate DPS-ovim političkim uhljebima. Onaj ko objasni ovu pojavu i njenu opravdanost, zasigurno je zaslužio Nobelovu nagradu za ekonomiju – rekao je Šljivančanin.

Klikovac: Kako Demokrate partijski zapošljavaju u Službi za zajedničke poslove

On je ukazao i na masovno trošenje novca podgoričkog Vodovoda na bombonjere, cvijeće, indijske orahe i biznis klase.

– Čak ne moramo ni da idemo dalje od Vodovoda. Podsjetiću na slučaj direktora koji je ostvario nemoguće - punih sedam godina je radio, a ni jednom se nije pojavio na radno mjesto. Priča iz bajke… A kad smo već kod rukovodećih pozicija u Vodovodu, kako ne pomenuti apsurd da je od 572 lica zaposlena u ovom preduzeću, čak 84 bili su direktor ili šefovi. Svaki šesti politički uhljeb DPS-a imao je tu čast da bude na rukovodećem slučaju. Čak i da su ovo sve vaše afere u Glavnom gradu, previše je – naveo je Šljivančanin.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:05