/ - FOTO: RTCG
16/05/2023 u 21:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SNP i Demos pod sloganom “Za tebe”

Nosilac liste je predsjednik SNP-a Vladimir Joković

Koalicija koju čine Socijalistička narodna partija i Demos predala je Državnoj izbornoj komisiji izbornu listu. Koalicija će nastupiti pod sloganom “Za tebe”. Nosilac liste je predsjednik SNP-a Vladimir Joković.

Joković je kazao da su predali listu dvije partije koje su prepoznate po ozbiljnosti i odgovornosti. Kaže i da je zadovoljstvo biti u toj koaliciji i vjeruje da će građani to prepoznati, piše RTCG portal.

- Nadamo se dobrom rezultatu. Iza SNP-a i Demosa stoje istinski rezultati za potpuni preobražaj Crne Gore- kazao je Joković.

Poručio je i da će voditi pozitivnu izbornu kampanju i njegovati kult dijaloga i poštovati političku kulturu.

- Želimo da ostvarimo najbolji mogući izborni rezultat u to ne sumnjamo. Vjerujm da će 11. jun biti praznik demokratije i u to ne sumnjamo- kazao je lider SNP-a.

Na listu su, kako kaže, najreprezentativniji ljudi u partijama, kao i mladi ljudi, a lista je kako dodaje, jednoglasno usvojena.

Komentarišući navode medija da su Danijela Đurović i Marko Kovač napustili SNP, Joković je kazao da tu partiju niko nije napustio.

- Što se tiče SNP stanje je redovno i niko nije nijednu riječ negodovanja kazao- zaključio je Joković.

Ispred SNP-a na listi su Dragoslav Šćekić, Slađana Kaluđerović, Zoran Terzić, Bogdan Božović... Predaje liste prisustvovao je i lider Demosa Miodrag Lekić.

Vanredni parlamentarni izbori zakazani su za 11. jun. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 09:25