Stjepović na čelu liste u Danilovgradu / - FOTO: DEMOKRATE
28/09/2022 u 08:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Stjepović na čelu liste u Danilovgradu

Predsjednik je Kluba odbornika Demokrata u SO Danilovgrad. Član je Predsjedništva Demokratske Crne Gore. Predsjednik je Opštinskog odbora Demokrata Danilovgrad u drugom mandatu

Demokratska Crna Gora predala je OIK-u Danilovgrad izbornu listu "Aleksa Bečić - Demokrate - idemo ljudi!" za izbor odbornika u SO Danilovgrad, na izborima koji će se održati 23. oktobra.

Nosilac liste u Danilovgradu je Duško Stjepović, magistrand međunarodnog prava i doskorašnji savjetnik predsjednika Skupštine Crne Gore. 

Duško Stjepović je rođen u Podgorici. Osnovnu školu i Gimnaziju društveno-jezičkog smjera završio je u Danilovgradu. Diplomu postdiplomskih specijalističkih studija iz međunarodnog prava stekao je na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici. Na istom fakultetu, na istom smjeru, trenutno pohađa master studije.

Predsjednik je Kluba odbornika Demokrata u SO Danilovgrad. Član je Predsjedništva Demokratske Crne Gore. Predsjednik je Opštinskog odbora Demokrata Danilovgrad u drugom mandatu.

Što se strukture liste tiče, ona, kako kažu Demokrate, može služiti na ponos i ženama, i mladima, i visokoobrazovanima i studentima, i onima što se prvi put nalaze na nekoj izbornoj listi. Preko pola liste čine mladi ljudi, a skoro svaki drugi kandidat je visokoobrazovana osoba ili student.

- Ono što je najvažnije, ovdje su sve ljudi čistih ruku i iskrenih namjera, u pokušaju da pomognu svom gradu da poslije tri i po decenije devastacije stane na noge. Suguran da ćemo u tome uspjeti. Zato, idemo protiv pohare, protiv stvaranja problema. Svi zajedno idemo u nove pobjede. Idemo u ljepšu budućnost. Mi i građani ruku pod ruku. A ne kao do sada – vlast protiv građana i protiv njihove budućnosti. Zato, idemo ljudi! Idemo za Demokrate! Idemo za Danilovgrad! - istakao je nakon predaje liste Duško Stjepović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 20:14