Rmandić / -FOTO: FEJSBUK
28/10/2022 u 11:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Svetosavska: DF i DPS odbili naše prigovore, namještaju se zajedno rame uz rame

Sjetimo se samo kako su DPS-ovci, svojim glasovima, dali u ruke Elektroprivredu DF-u i da li baš slučajno građaninu koji je u rođačkoj relaciji sa Milom Đukanovićem, navode u saopštenju

Iz Svetosavske partije saopštili su da su predstavnici Demokratske partije socijalista i Demokratskog fronta u podgoričkoj Gradskoj izbornoj komisiji, odbili juče sve prigovore Svetosavske srpske liste.

- Mi smo se žalili zato što smo spriječeni da učestvujemo u tri debate, na televizijama koje u potpunosti pokrivaju područje Podgorice i cijele države, čime je svaki izborni i medijski zakon flagrantno prekršen. Sjetimo se samo kako su DPS-ovci, svojim glasovima, dali u ruke Elektroprivredu Demokratskom frontu i da li baš slučajno građaninu koji je u rođačkoj relaciji sa Milom Đukanovićem. Čime se to objašnjava? Кorupcijom? Кolaboracijom? Udbom? Кako se zove društveno stanje u kome, u državnim firmama, u Upravnim odborima, zajedno sjede, jedni i drugi, i Milovi, i DF-ovi? Jesu li tamo odvojene kase ili je u pitanju jedna kasa iz koje se napajaju? Zašto ne podržaše, jedni ili drugi, naše prigovore u Podgorici, makar zbog toga da se opozicionarima iz SNP-a namakne cenzus? Ili i oni koji objektivno mogu u novonastalim okolnostima da ostvare taj cenzus ćute po nalogu pomenutih ambasada? Кao što su se zajedno namještali, rame uz rame, po dubini i širini, u firmama poprijeko i uzduž Crne Gore, na isti način, po nalogu zapadnih ambasada, moraju što prije da okončaju izborni proces- zaključili su iz Svetosavske, čiji je nosilac liste bio Mirko Rmandić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 09:54