/ - FOTO: SRđAN BOLJEVIć BEčIć GLASAO NA IZBORIMA - 11.JUN
11/06/2023 u 20:00 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Bečić: Nema dileme da ćemo biti okosnica buduće vlade

Očekujem da će se i ovaj 11. jun završiti kao 19. mart. i 2. april. i da će sve proteći u fer i demokratskom ambijentu, poručio je on

 

Koalicija ”Hrabro se broji” potrebna je za stabilnost buduće vlade i parlamentarne većine, rekao je nosilac koalicione liste Aleksa Bečić, navodeći da očekuje respektabilan izborni rezultat, JAVLJA mina.

 

 

Bečić je, novinarima u Podgorici nakon glasanja, rekao da u Crnoj Gori konačno vlada demokratski i slobodan ambijent za izjašnjavanje birača.

-I poslije dugo decenija imali smo priliku da građani vide sučeljavanja programa, ideja i vizija u predizbornoj kampanji, a samim tim da na ovim izborima konačno glasaju za nešto, a ne protiv nečega- kazao je Bečić.

On je rekao da očekuje da će izborni dan proteći u fer i demokratskom ambijentu što, kako je dodao, pokazuje da crnogorsko društvo demokratski sazrijeva.

Bečić je kazao da je lista “Hrabro se broji” sprovela modernu, dostojanstvenu i dominantnu kampanju u odnosu na njihovu političku konkurenciju.

-Očekujem, bez obzira što imamo veliki broj izbornih lista, jaku konkurenciju, da ćemo ostvariti izuzetno respektabilan izborni rezultat, jer jaka koalicija “Hrabro se broji” je potrebna zbog stabilnosti buduće vlade i parlamentarne većine”, poručio je Bečić

On je rekao da niko nema dilemu da će lista koju predovodi biti okosnica buduće vlade.

Bečić je, govoreći o potencijalnim partnerima za sastav vlade, ponovio da to nije Demokratska partija socijalista.

-Što se tiče drugih političkih subjekata, svi oni koji žele da nastavimo borbu protiv mafije, ekonomski-socijalno uzdižemo građane, da jačamo građansku, pomirenu i evropsku Crnu Goru, da poštujemo međunarodno preuzete obaveze, da unapređujemo regionalnu saradnju, naši su potencijalni koalicioni partneri- poručio je Bečić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 09:10