/ ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
31/08/2023 u 18:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Peković tvrdi da nemaju veze sa najavom "sahrane" Spajića

Ovaj Beranac je dao izjavu u Odjeljenju bezbjednosti u Budvi povodom informacije da se u pomenutoj Vajber grupi "najavljivala" sahrana mandatara i lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića

U grupi "Odbrana izborne volje" narod se ne poziva na proteste i na blokade, tvrdi administrator te Vajber grupe Neđeljko Peković.

Tužilaštvo istražuje objavu kojom sahranjuju Spajića

Ovaj Beranac je dao izjavu u Odjeljenju bezbjednosti u Budvi povodom informacije da se u pomenutoj Vajber grupi "najavljivala" sahrana mandatara i lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića, piše rtcg portal.

Peković oprečno tvrdi da grupa i on kao administrator nemaju nikakve veze sa tom spornom objavom

- Vezano za objavu u kojoj se pominje sahrana Spajića, odgovornom tvrdim da ni ja, niti bilo ko od administratora nije autor te objave. Nemamo veze sa tim, a ni saznanja o autoru- kazao je Peković. 

Peković tvrdi da se u grupi niko ne vrijeđa na vjerskoj i nacionalnoj osnovi. 

- Takođe, želim da naglasim da se u grupi ne pozivaju građani na proteste, niti na blokade gradova u Crnoj Gori. Mi samo prenosimo mišljenja slobodnih građana Crne Gore- zaključio je Peković. 

Podgoričko Osnovno državno tužilaštvo formiralo je predmet povodom fotografije Spajića koja je juče osvanula na društvenim mrežama, uz poruku da ga sahranjuju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:40