Дритан Абазовић / - BOJANA CUPIC
28/06/2022 u 15:27 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Abazović sjutra u zvaničnoj posjeti Srbiji: Sastaje se sa Vučićem, Brnabić i Dačićem

Nakon pojedinačnih bilateralnih susreta planirano je da se održi i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Republike Srbije

Predsjednik Vlade Crne Gore  Dritan Abazović boraviće od sjutra u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Republici Srbiji, gdje će se sastati sa najvećim državnim zvaničnicima.

Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prirediće svečani doček premijeru Abazoviću na platou ispred palate „Srbija“, a nakon zvaničnog sastanka planirana je zajednička izjava za medije.

Paraleleno sa tim, potpredsjednik Vlade za ekonomski sistem i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore Vladimir Joković sastaće se sa Branislavom Nedimovićem, potpredsjednikom vlade i ministrom poljoprovrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, dok će ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministarka ekologije prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković-Đurović imati odvojene sastanke sa Sinišom Malim i Irenom Vujović, ministrom finansija i ministarkom zaštite životne sredine.

Nakon pojedinačnih bilateralnih susreta planirano je da se održi i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Republike Srbije.

Predsjednik Vlade Abazović sastaće se i sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a nakon zvaničnog sastanka medijima će na zvaničnom Flickr kanalu biti dostupne kratke izjave dvojice zvaničnika.

Premijer Abazović susrešće se još i sa Ivicom Dačićem, predsjednikom Narodne skupštine Republike Srbije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 15:37