/ - FOTO: SKUPšTINA
02/11/2023 u 13:03 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Administrativni odbor: Naredne sedmice o platama i naknadama po prestanku funkcije

U petak će Administartivni odbor razmatrati i zahtjeva jednog broja poslanika Skupštine Crne Gore 27. saziva, za ostvarivanje prava na naknadu nakon prestanka funkcije

Predsjednica Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore Jelena Nedović sazvala je za petak 10. novembar u 11 sati prvu sjednicu tog odbora, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

Na dnevnom redu je izbor zamjenika predsjednika tog Odbora, utvrđivanje Liste kandidata za predsjednika i članove stalnih odbora u Skupštini Crne Gore, utvrđivanje Predloga odluke o izboru predsjednika i članova Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije.

Na dnevnom redu je i donošenje rješenja o prestanku prava na zaradu, zbog prestanka funkcije poslanika u Skupštini Crne Gore, donošenje rješenja o zaradi za poslanike u Skupštini Crne Gore 28. saziva, koji profesionalno obavljaju funkciju, prenosi portal RTCG.

U petak će Administartivni odbor razmatrati i zahtjeva jednog broja poslanika Skupštine Crne Gore 27. saziva, za ostvarivanje prava na naknadu nakon prestanka funkcije.

Na dnevnom redu je i donošenje rješenja o prestanku prava na zaradu na ime predsjednika i članova 43. Vlade Crne Gore, donošenje rješenja o zaradi na ime predsjednika i članova 44. Vlade Crne Gore kao i donošenje rješenja o statusnim pitanjima posebnih savjetnika u Skupštini Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 09:26