/ - SKUPšTINA CG
09/11/2023 u 16:26 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Administrativni odbor sjutra o naknadama po prestanku funkcije

Na dnevnom redu sjednice je donošenje rješenja o prestanku prava na zaradu zbog prestanka funkcije poslanika, kao i donošenje rješenja o zaradi za poslanike u 28. sazivu Skupštine

Administrativni odbor razmatraće sjutra zahtjeve jednog broja poslanika 27. saziva Skupštine za ostvarivanje prava na naknadu nakon prestanka funkcije, prenosi MINA.

Na dnevnom redu sjednice je donošenje rješenja o prestanku prava na zaradu zbog prestanka funkcije poslanika, kao i donošenje rješenja o zaradi za poslanike u 28. sazivu Skupštine.

Administrativni odbor, na čijem je čelu poslanica sa liste Pokreta Evropa sad Jelena Nedović, trebalo bi sjutra da donese rješenja o prestanku prava na zaradu predsjednika i članova prethodne Vlade i donese rješenje o zaradi predsjednika i članova nove izvršne vlasti.

To skupštinsko tijelo trebalo bi da donese i rješenja o statusnim pitanjima posebnih savjetnika u Skupštini.

Na dnevnom redu sjednice je izbor zamjenika predsjednika Administrativnog odbora, kao i utvrđivanje liste kandidata za predsjednika i članove stalnih odbora u Skupštini,

Administrativni odbor trebalo bi sjutra da izabere predsjednika i članova Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 20:49