/ - MARAš DUKAJ
21/09/2022 u 20:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Albanska alternativa: Dukaj koordinator opštinskog odbora u Podgorici

Zaduženja koordinatora će se odnositi, prvenstveno, na pripremu liste i neophodnih potpisa, te vođenju pregovora o eventualnim predizbornim koalicijama, ukoliko AA ne bude samostalno izašla na predstojeće izbore

Predsjedništvo Albanske alternative imenovalo je političkog direktora, Maraša Dukaja, za koordinatora opštinskog odbora u Podgorici, u susret lokalnim izborima koji će se održati 23. oktobra 2022. godine, saopšteno je iz te partije.

- Zaduženja koordinatora će se odnositi, prvenstveno, na pripremu liste i neophodnih potpisa, te vođenju pregovora o eventualnim predizbornim koalicijama, ukoliko AA ne bude samostalno izašla na predstojeće izbore. Podsjećamo da je Albanska alternativa najjači albanski politički subjekt u Crnoj Gori i da ima odbornike u svim opštinama u kojima Albanci žive u značajnijem broju. U dosadašnjem sazivu Skupštine Glavnog grada, AA je imala jednog odbornika, navodi se u saopštenju.

Albanska alternativa je, kako dodajum u svom političkom djelovanju pokazala da predstavlja partiju koja doprinosi unaprjeđenju i statusa Albanaca, ali i statusa institucija kojima upravlja, a koje nisu vezane isključivo za položaj Albanaca, već služe svim građanima Crne Gore i doprinose ukupnom razvoju države Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 08:21