BCG - Biram Bar / - BCG BIRAM BAR
24/07/2023 u 14:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

BCG- Biram Bar: Koalicioni partneri pokazali nepoštovanje prema Neneziću

Pokazalo se još jednom da je DPS-u i onima koji zajedno sa njima vrše vlast stranački interes ispred interesa građana i samog Bara

Današnji nedostatak kvoruma za zasijedanje u Skupštini opštine Bar to jasno pokazuje, ističe se u saopštenju "Biram Crnu Goru - Biram bar.

- Ako vladajuća koalicija nije u stanju da obezbijedi kvorum za tako bitne teme kao što su izbor i imenovanje direktora DOO "Vodovod i kanalizacija Bar" i DOO "Komunalno preduzeće Bar" u našem gradu, šta očekivati kada je u pitanju rasprava o kupovini broda AF Francesca?!

Očito je da disciplina po kojoj su nekada bili poznati odbornici DPS-a popušta i da mnogi od njih sada djeluju kao samostalni i već razmišljaju kuda i sa kim dalje - navodi se u saopštenju.

Pozivamo još jednom, prije svega predsjednika Skupštine, koji je i zakazao ovu sjednicu sa temom kupovina broda AF Francesca na relaciji Bar-Bari, da prizna poraz, raspusti Skupštinu i omogući građanima da izaberu nove ljude koji će Bar povesti naprijed.

- Ne treba očekivati da će Biram Crnu Goru i ostale kolege iz opozicije davati kvorum, a da odbornici vladajuće većine ne dolaze na sjednice. Ovakav pristup više neće biti moguć, a to smo jasno stavili do znanja predsjedniku SO Bar g-dinu Neneziću na kolegijumu i posljednjoj održanoj sjednici, saopštili su iz Press službe BCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 14:30