Boris Bogdanović / - FOTO: DEMOKRATE
29/03/2024 u 17:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bogdanović: Ispitati da li je afera "Do Kvon" kreirana s ciljem nanošenja štete PES-u

Zabrinjava činjenica da je afera "Do Kvon" iskreirana s ciljem nanošenja štete Pokretu Evropa sad i Milojku Spajiću, kazao je Boris Bogdanović, predsjednik Kluba poslanika Demokrata.

- Bez obzira na različiti istorijat odnosa Demokrata i Pokreta Evropa sad, uvijek smo postupali principijelno, pa to činimo i ovog puta, ističući da smo veoma zabrinuti činjenicom i tvrdnjom da je afera "Do Kvon" iskreirana s ciljem nanošenja štete Pokretu Evropa sad i njegovom nosiocu izborne liste - kazao je Bogdanović.

Ističe da njihova prošlost obiluje iskustvima sa izazovima koje su pred njih postavljale iskonstruisane afere od strane prethodnog režima.

Adžić: Spajić strahuje od Do Kvona, želi da se on što prije ukloni iz Crne Gore

- Stoga, sa dubokim osjećajem odgovornosti i posvećenosti demokratskim vrijednostima, odbijamo da ostanemo pasivni uoči mogućnosti da su se slični scenariji ponovili tokom prethodne izborne kampanje. U tom duhu, pozivamo na temeljnu i transparentnu istragu svih okolnosti vezanih za pomenutu aferu, kako bi se očuvali integritet političkog procesa i povjerenje javnosti u demokratske institucije - kazao je Bogdanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 15:04