/ - архива
02/11/2023 u 23:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bojović kandidat za državnog sekretara u Ministarstvu prosvjete, nauke i inovacija

DNP i Nova srpska demokratija, konstituenti koalicije Za budućnost Crne Gore (ZBCG), treba da predlože državne sekretere za one resore koji bi trebalo da im pripadnu rekonstrukcijom Vlade

Potpredsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Dragan Bojović kandidat je te stranke za državnog sekretara u Ministarstvu prosvjete, nauke i inovacija, nezvanično prenose mediji.

DNP i Nova srpska demokratija, konstituenti koalicije Za budućnost Crne Gore (ZBCG), treba da predlože državne sekretere za one resore koji bi trebalo da im pripadnu rekonstrukcijom Vlade, koja je planirana do kraja sledeće godine. Tom savezu je namijenjeno potpredsjedničko mjesto za infrastrukturu, kao i resori saobraćaja, prosvjete, turizma i prostornog planiranja i urbanbizma.

Bojović je bio poslanik u prethodnom sazivu parlamenta. Bio je i član Odbora za prosvjetu, nauku, kulturu i sport, Odbora za antikorupciju, član Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije, kao i zamjenik člana Stalne delegacije pri Parlamentarnoj skupštini (OEBS).

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 00:52