/ - FOTO: SKUPšTINA
30/09/2022 u 12:57 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bošnjak sa delegacijom Ambasade Kraljevine Nizozemske

Sagovornici su razmijenili mišljenja o trenutnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori i izrazili saglasnost da je neophodno učiniti sve da dođe do deblokade u funkcijonisanju institucija

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore dr Branka Bošnjak sastala se danas sa delegacijom   Ambasade Kraljevine Nizozemske.

Gosti potpredsjednice bili su Jurian Midelhof, regionalni koordinator za stabilnost, sa mandatom za praćenje migracija, organizovanog kriminala i međuetničkih odnosa, Alain Ancion, regionalni koordinator za bezbjednost, koji se bavi prevencijom ekstremizma. Kao i Jelena Radoman, savjetnica za bezbjednost u Ambasadi Kraljevine Nizozemske u Beogradu.

Sagovornici su razmijenili mišljenja o trenutnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori i izrazili saglasnost da je neophodno učiniti sve da dođe do deblokade u funkcijonisanju institucija što predstavlja glavni preduslov puta ka Evropskim integracijama.

Učesnici sastanka su zaključili da je izuzetno značajna činjenica da su svi politički subjekti saglasni da je za Crnu Goru veoma važno da što prije postane punopravna članica Evropske Unije, što je vezivno tkivo koje može doprinjeti postizanju konsenzusa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:42