Грађански покрет УРА / - фото: ГП УРА
18/05/2023 u 16:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budvanska URA: Božović da podnese ostavku

Budvanska URA će takvom odgovornom odnosu prema akltuelnom političkom trenutku dati punu podršku, kažu u saopštenju

Iz budvanskog odbora Građanskog pokreta URA poručili su da bi aktuelni predsjednik te Opštine Milo Božović, trebalo da podnese ostavku na tu funkciju.

- Smatramo da bi, na osnovu posljednjih informacija iz medija, a uz puno poštovanje presumpcije nevinosti, bilo elementarno odgovorno prema građanima Budve, razvojim projektima Opštine Budva, efikasnom i racionalnom funkcionisanju opštinske administracije, a posebno zbog reputacije opštine koja pledira da bude prijestonica kulture, da aktuelni predsjednik Opštine Milo Božović podnese ostavku - saopštili su danas iz budvanskog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali, DF koji trenutno ima apsolutnu većinu odbornika u lokalnom parlamentu treba u što kraćem roku da predloži novog kandidata za predsjednika opštine, koji će nesmetano moći da obavlja svoju predsjedničku dužnost i da, kako kažu, u saradnji sa privredom, administracijom, kulturnim i sportskim djelatnicima nastavi da radi na razvoju zajednice i ostvarivanju opštih interesa stanovništva.

- Budvanska URA će takvom odgovornom odnosu prema akltuelnom političkom trenutku dati punu podršku - zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 05:41