Zgrada SO Budva / - Зграда СО Будва
22/02/2024 u 08:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate pokrenule inicijativu za skraćenje mandata SO Budva

Inicijativu je potpisalo četiri odbornika te partija, a predlog je upućen i svim odbornicima sa liste "Budva na prvom mjestu - Milo Božović"

Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Budva pokrenule su inicijativu za skraćenje mandata lokalnom parlamentu.

Inicijativu je potpisalo četiri odbornika te partija, a predlog je upućen i svim odbornicima sa liste "Budva na prvom mjestu - Milo Božović", uz zahtijev presjedniku SO Budva da im ga dostavi elekronskim putem.

- Inicijativu upućujemo na ovaj načini iz razloga što na današnji dan ne znamo sa sigurnošću koji je odbornik, čiji član i koje partije ili odborničkog kluba, ali zasigurno su svi bili na pomenutoj listi i lideri njihovih partija u okviru te koalicije su izrazili spremnost i odlučnost da u ime prevazilaženja političke krize se vrate mandati građanima, na šta mi kao odbornički klub smo poyivali posljednjih osam mjeseci - kazala je jutros ispred zgrade Opštine Budva odbornica Demokrata Dragana Kažanegra Stanišić.

Ona je pozvala odbornike da u naredna tri dana, 22, 23. i 24. februara, u periodu od devet do 12 sati, u prostorijama te partije potpišu predloženu inicijativu. Pojasnila je da je potrebno minimum 17 potpisa kako bi predali inicijativu u skupštinsku proceduru i zatražili hitnu sjednicu sa ovom tačkom dnevnog reda.

- Nakon niza saopštenja i javno iznijetih stavova nekadašnje većin smatramo da bi potpisivanje ovog dokumenta bio najodgovorniji i najmoralniji čin iskazan prema građanima - poručila je Kažanegra Stanišić.

Broj zaposlenih za mjesec porastao na 379

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 23:57