За будућност Берана / - За будућност Берана
08/03/2022 u 19:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: На Инстаграму постоји лажна страница "За будућност Берана"

Како су истакли, случај је пријављен полицији и очекују да надлежни хитно реагују и открију ко стоји иза лажног профила и бави се изношењем неистина

Демократски фронт је саопштио да на Инстаграму постоји лажна страница под називом "За будућност Берана".

 - На Инстаграму постоји лажна страница под истим називом, која не износи ставове и саопштења коалиције "За будућност Берана", већ је искључиви циљ њеног постојања наношење политичке штете нашој коалицији. Позивамо оне који су се одлучили да на перфидан начин, својим лажним објавама, збуњују наше пратиоце, не троше вријеме на обмане грађана које пласирају путем друштвених мрежа, скривајући свој идентитет - наводе из овог политичког савеза.

Како су истакли, случај је пријављен полицији и очекују да надлежни хитно реагују и открију ко стоји иза лажног профила и бави се изношењем неистина.

 - Наравно, овакве јефтине преваре и подвале не могу спријечити побједу коалиције За будућност Берана. Обавјештавамо јавност да је званична и једина права страница коалиције "За будућност Берана" страница са које вам се сада обраћамо: https://bit.ly/3KwAhtP  - поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 09:18