/ - ДПС
10/04/2022 u 12:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Будва: Власт ДФ-Демократе гурнула град у неизвjесност

Наспрам себе смо имали властодршце коjи су вjешто пливали у водама непотизма, корупциjе и политичког прогона неистомишљеника, занемаруjући чак и основне потребе становника Будве, казали су из ДПС-а

Предстоjећи избори 5. jуна представљаjу шансу за промjене коjе су неопходне да би се Будва вратила на пут просперитета и развоjа како и приличи краљици Медитерана, и Општински одбор ДПС Будва дочекуjе их са оправданим оптимизмом, саопштено је из ДПС-а.

- Данас jе свакоме jасно да jе неодговорна стара власт на челу са ДФ-ом и Демократама, умjесто у добро припремљену туристичку сезону, гурнула град у неизвjесност и нове локалне изборе. Охрабрени смо чињеницом да се, упркос великом притиску и прогону наших кадрова у локалним предузећима током претходних годину и по дана, нашоj партиjи придружио значаjан броj младих, образованих и остварених поjединаца, коjи ће у наредном периоду бити презентовани jавности, на задовољство свих нас - истакли су из Општински одбор ДПС Будва.

Додају да је процес реформи у Општинском одбору ДПС Будва заокружен jе избором потпредсjедника Марка Вуjачића, успjешног угоститеља из Петровца.

- Претходно jе на мjесто предсjеднице АЖ изабрана уважена професорица и добитница награде “Октоих” Драгана Митровић, а добили смо и Политички савjет, на чиjем челу се налази признати туристички посленик Драган Миковић. Такође,  на чело Савjета младих дошао jе Лазар Вуjачић, док jе краjем претходне године за предсjедника ОО ДПС Будва, изабрана “црногорска аjкула", члан златног тима из Малаге, Милан Тичић - казали су из ОО ДПС-а Будва.

Они су казали да су промjене коjе су направили у руководећоj инфраструктури њихове политичке породице у Будви, потврђуjу да jе ДПС политички стуб стабилне, независне, секуларне, мултиетничке, грађанске и европске Будве и Црне Горе.

- У претходном периоду, показали смо да се и из опозиционих клупа може дjеловати конструктивно и одговорно. Наспрам себе смо имали властодршце коjи су вjешто пливали у водама непотизма, корупциjе и политичког прогона неистомишљеника, занемаруjући чак и основне потребе становника Будве. Дошло jе вриjеме да се томе стане на краj!Од испразних обећанjа остао jе само горак укус потрошених 163 милиона еура становника Будве, а да тиме ниjе обезбиjеђен нити jедан важан проjекат у граду. Драги суграђани, ваша судбина и судбина града коjег волите jе у вашим рукама, стога 5. jуна, направите паметан избор! Да вратимо Будву на мапу престижних туристичких дестинациjа, да побиjедимо за град у коjем желимо да живимо и у коjем ће стасавати нове генерациjе успjешних Будванки и Будвана - закључују из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 09:08