/ - фото илустрација
06/12/2021 u 12:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ДПС: И из позиције на државном нивоу убједљиво смо однијели побједу у све три општине

Општине у којима су се јуче одржали избори треба да добију одговорну власт спремну и способну да се носи са проблемима грађана, наводе у саопштењу

На јуче одржаним локалним изборима на Цетињу, Мојковцу и Петњици, Демократска партија социјалиста је још једном потврдила доминацију своје политике, НАВОДЕ ИЗ дпс-А. 

-Управо чињеница да је наша партија освојила 47 одсто од свих мандата у све три општине, а да је коалиција која чини власт на државном нивоу освојила чак 19 мандата мање, показатељ је супериорности и снаге Демократске партије социјалиста. Захваљујемо се свим гласачима и коалиционим партнерима на заједничком труду, раду и залагању да Црна Гора истраје у својој борби за европску будућност коју заслужује- наводе у саопштењу.

Додају: "Општине у којима су се јуче одржали избори треба да добију одговорну власт спремну и способну да се носи са проблемима грађана".

-Искрено се надамо да нико више неће у будућности доживјети судбину Будве, Берана па и читаве државе Црне Горе, у којој се они који се позивају на традиционално партнерство, само традиционално свађају око плијена, блокирајући рад институција и девастирајући све чега се дотакну.И ови избори су оповргли дугогодишњу тезу наше политичке конкуренције,  која им је служила као алиби током тридесет година опозиционог стажа,  да ДПС има  огромну подршку грађана због злоупотребе државних ресурса- наводе у саопштењу.

Додају: "Уз  функционерску кампању коју је спроводила садашња власт, уз сва ухљебљавања, обећања и политички реваншизам Демократска партија социјалиста имала је  између 43,89-50 посто подршке и појединачно је од неких  странака у власти постигла 3-4 пута бољи резултат, што је преседан не само у региону већ и шире".

-Још једном се захваљујемо нашим бирачима и напомињемо да ће наша партија наставити да инсистира на идеји грађанске и европске Црне Горе, јер је то једини пут просперитета ове државе-поручују из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 09:20