ДПС БУДВА / - ДПС БУДВА
10/04/2024 u 19:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS ide samostalno na izbore u Budvi

Demokratska partija socijalista (DPS) nastupiće samostalno na lokalnim izborima u Budvi zakazanim za 26. maj, odlučeno je na sjednici budvanskog odbora te stranke.

U saopštenju budvanskog DPS-a se navodi da je na sjednici konstatovano da je samostalan nastup najpošteniji model odnosa prema građanima.

- I da je vrijeme da građani Budve pokažu svoj stav prema svakoj partiji pojedinačno, nakon haosa i anarhije koja gradom vlada već godinama unazad - dodaje se u saopštenju.

Mikijelj: Postignut dogovor, velika koalicija za izbore u Budvi okupljena oko NSD, SNP, PzP i DNP

Iz budvanskog DPS-a su kazali da su uvjereni da će građani Budve kazniti „licemjeran odnos parlamentarne većine koja se usljed međusobnih optužbi i frakcijašenja raspala“.

- Što je i dovelo do prijevremenih lokalnih izbora, a koja sada nastupa u predizbornoj koaliciji isključivo zbog straha od izvjesne pobjede DPS koja će na narednim lokalnim izborima biti partija sa najviše mandata - naveli su iz DPS-a.

URA samostalno na izborima u Budvi, Rađenović nosilac liste

Oni su kazali da je na sjednici započeto predlaganje kandidata za odborničku izbornu listu, koja će u narednim danima biti predstavljena građanima.

- Sastav liste će garantovati pobjedu i omogućiti da naš grad ponovo postane razvijen, urban i primjeren onome što Budva zaslužuje, jer Budva može i mora bolje - poručuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:13