Marina Jočić / - Фото: Архива
24/03/2024 u 14:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Nikšić: Stigla Marina Jočić da u novim štiklama do kraja zgazi Solar gradnju i EPCG

Mada ranije nije uspjela da zgazi političke neistomišljenike Marina Jočić će sigurno u Solar gradnju došetati u novim štiklama da do kraja uništi kćerku firmu EPCG, saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

Kako navode, Solar gradnja je stvorenu za zapošljavanje partijskih vojnika koalicije koja je u nazivu imala imenicu budućnost, a koja godinama i ovaj grad i državu vuče u ambise prošlosti.

Iz te partije komentarsali su dolazak članice Nove srpske demokratije (NSD) Marine Jočić na mjesto čelnice Odbora direktora EPCG Solar gradnje.

- Dok se prst pred okom sinoć u gradu pod Trebjesom nije vidio, usljed efekta koji (ne) proizvode sijalice koje po komadu plaćamo 881 euro, bljesnu vijest o imenovanju prve štikle Nove srpske demokratije na čelo Odbora direktora Solar gradnje. Odjeknu vijest kako uhljebiše opet Marinu Jočić u novu direktorsku fotelju. Koga li će sad, koristeći direktorske privilegije, ona dalje uhljebiti, ostaje da vidimo, jer je, još kao direktorica UO NP Crne Gore, priznala da zapošljava samo po partijskom ključu. N’o ne znamo gdje će s tim novim kadrovima, jer u Solar gradnju i EPCG nema gdje više igla da stane - navode u saopštenju.

Nikšiću je, ocijenili su, uz novo imenovanje Marine Jočić - trajno mrklo.

Reagovanje PR službe EPCG Solar gradnje: Saveljić јe na čelu kompaniјe

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:32