Izbori, ilustracija / - FOTO: UNSPLASH
09/06/2024 u 19:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS: Novi skandal u Nikšiću, u Željezari se traže spiskovi ko za koga glasa, hoće li Novović i ovo da oćuti!?

Iz DPS-a Nikšić saopštili sub da se desio "novi skandal" u tom gradu jer se 2u Željezari se traže spiskovi ko za koga glasa". Oni su upitali da li će Glavni specijalni državni tužilac i ovo da oćuti.

- Da su sve tvrdnje koje iznosimo duži vremenski period tačne, a u vezi sa dešavanjima u EPCG Željezara, potvrdila nam je današnja javna prepiska između predsjednika Sindikata fabrike i rukovodstva Elektroprivrede Crne Gore. Da Milutin Đukanović zloupotrebljava službeni položaj u kontinuitetu mi znamo, da se u Željezari vrši mobing nad zaposlenima, da se traže spiskovi o tome kako je ko glasao i u skladu sa tim prema radnicima se odnosi, da se vrši diskriminacija onih koji ne glasaju Đukanovićevu i Kovačevićevu partiju, a pogotovo onih koji glasaju DPS. Svojevrsni skandal nad skandalom - navode iz DPS u saopštenju.

Živković: Naši oponenti, koje guše nacionalisti, ostaće upamćeni kao epizodna uloga

Dodaju da su saznali i da je izabrana direktorica na konkursu bila najlošije rangirana, ali politička pripadnost joj je obezbijedila funkciju, a ne znanje, iskustvo i profesionalizam.

- Zahtijevamo od ministra energetike i rudarstva, Saše Mujovića da se po ovim pitanjima hitno izjasni, a potom i Vladimira Novovića, ako je pregledao sve stolove i stolice u Master kvartu, da se pozabavi ovim tvrdnjama, a ukoliko po službenoj dužnosti to ne učini, mi ćemo protiv Milutina Đukanovića podnijeti krivičnu prijavu, pa dako se tada i ova nepočinstva i skandalozni postupci nađu na dnevnom redu SDT-a - zaključuje u saopštenju Opštinski odbor DPS Nikšić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:53