/ - DPS
14/09/2022 u 09:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

DPS: Odbacivanje krivične prijave protiv Damjanović, epilog revanšističkog progona Vesne Bratić

Uvjereni su da će uskoro doći vrijeme odgovornosti, i da će pravda zakucati i na vrata Vesne Bratić i svih onih "čiji je revanšizam u svakom pogledu skupo koštao Crnu Goru"

Odbacivanje krivične prijave protiv potpredsjednice DPS Sanje Damjanović epilog je revanšističkog progona koji je predvodila Vesna Bratić, ocijenili su iz DPS-a.

- Godinu i po dana od kada je 42. Vlada pokrenula politički progon ugledne svjetske naučnice i naše potpredsjednice dr Sanje Damjanović, samo zato što se kandidovala na nikšićkim izborima, sramna krivična prijava protiv nje je i zvanično odbačena. Tadašnja ministarka Vesna Bratić i državna sekretarka Kadović su u svom revanšističkom transu smatrale da im je sve dozvoljeno, pa i zloupotreba pravnih instrumenata i pokušaj lične diskreditacije naučnice CERN-a i njemačkog GSI-a. Ovaj sraman kao i stotine drugih političkih progona naučnika i nastavnika širom Crne Gore, koje je sprovodilo ministarstvo Vesne Bratić, završio se pred licem pravde onako kako je bilo jedino moguće, navodi se u saopštenju.

Iz Demokratske partije socijalista zaključuju da su uvjereni da će uskoro doći vrijeme odgovornosti, i da će pravda zakucati i na vrata Vesne Bratić i svih onih "čiji je revanšizam u svakom pogledu skupo koštao Crnu Goru".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

20. maj 2024 02:13