Демократска партија социјалиста / - ДПС
06/07/2022 u 10:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Tuzi: Lokalna vlast da radi na razvoju infrastrukture, a ne da se bavi partijskim zapošljavanjima

DPS očekuju će Opština Tuzi preduzeti konkretne korake ka ispunjavanju procedura za izgradnju 3. faze bulevara i time zaokružiti kompletan projekat

Lokalna vlast da radi na razvoju infrastrukture, a ne da se bavi partijskim zapošljavanjima, poručuju iz Demokratske partije socijalista (DPS).

 - Povodom ponovnog izbora za gradonačelnika Glavnog grada koristimo priliku da čestitamo dr Ivanu Vukoviću obavljanje ovako značajne funkcije u narednom periodu Takođe koristimo priliku da izrazimo zahvalnost i zadovoljstvo povodom najave gradonačelnika da će se ubrzo raspisati javni poziv za izbor izvođača radova na izgradnji 2. faze bulevara Podgorica-Tuzi, kao jednog od najznačajnijih infrastrukturnih projekata, a koji će biti most povezivanja i saradnje na zadovoljstvo građana naše opštine i Glavnog grada - navode iz ove partije.

DPS očekuju će Opština Tuzi preduzeti konkretne korake ka ispunjavanju procedura za izgradnju 3. faze bulevara i time zaokružiti kompletan projekat.

 - Nadamo se da će čelni ljudi Opštine Tuzi shvatiti da je ovaj bulevar jedan od najznačajnijih projekata što se putne infrastrukture tiče i da tome treba dati prioritet.  Očigledno da im manjka ideja za razvoj cjelokupne naše opštine, pa se bave isključivo partijskim poslovima od zapošljavanja do ispunjavanja želja pojedinaca - zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 23:34