Dritan Abazović i Kristofer Hil u Potro Novom / - DAN
22/07/2022 u 21:44 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dritan Abazović i Kristofer Hil u Porto Novom

Kristofer Hil je jedan od najpoznatijih američkih diplomata koji je godinama radio na Balkanu i važi za jednog od najboljih poznavalaca političkih i ekonomskih prilika u našem regionu

Crnogorski premijer Dritan Abazović prošetao je večeras šetalištem Porto Novog sa američkim ambasadorom u Beogradu Kristoferom Hilom.

Kristofer Hil je jedan od najpoznatijih američkih diplomata koji je godinama radio na Balkanu i važi za jednog od najboljih poznavalaca političkih i ekonomskih prilika u našem regionu, makar kada su zapadne diplomate u pitanju.

U svakom slučaju on je i najuticajniji strani diplomata na Balkanu i njegov susret sa Dritanom Abazovićem sigurno će biti značajan i za Crnu Goru, bez obzira što se očigledno, radi o privatnom drženju dvojice političara.

Na fotografiji koju je poslao čitalac portala Dana se vidi kako Abazović i Hil šetaju Porto Novim i prijateljski razgovaraju.

Njegov boravak u Crnoj Gori je iznenadjenje. Dolazak Kristofera Hila nigdje nije najavljen i ocigledno se radi o privatnoj posjeti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

16. oktobar 2024 18:06