- arhiva / - Milo Đukanović
17/09/2022 u 10:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đukanović: Durmitorski kraj neodvojivi dio slavne crnogorske istorije

Slobodarstvo, antifašizam i lojalnost svojoj državi Crnoj Gori su temelji na kojima se uzdiže današnji Žabljak kao stjecište turističkih zaljubljenika iz cijelog svijeta, kazao je Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 17. septembra – Dana opštine Žabljak, predsjedniku Opštine Veselinu Vukićeviću, predsjednik Skupštine Vidoju Tomčiću, odbornicima skupštine opštine, učesnicima svečane sjednice i svim građankama i građanima Žabljaka.

Durmitorski kraj je neodvojivi dio slavne crnogorske istorije. Slobodarstvo, antifašizam i lojalnost svojoj državi Crnoj Gori su temelji na kojima se uzdiže današnji Žabljak kao stjecište turističkih zaljubljenika iz cijelog svijeta, kazao je Đukanović.

- Održivo upravljanje raspoloživim prirodnim resursima na liniji modernog evropskog razvoja siguran je put bolje budućnosti Žabljaka i svih njegovih građana. Uvjeren da će lokalna samouprava racionalnim korišćenjem njegovih jedinstvenih prirodnih ljepota, nastaviti da gradi Žabljak kao prepoznatljivu turističku destinaciju u ovom dijelu Evrope, još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave - poručio je on u čestitki.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 18:05