Никола Ђурашковић / - IVAN PETROVIC-IPE
03/12/2021 u 17:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђурашковић: Вриjеме jе за СДП и Грађане и велики рад Свим срцем за Цетиње

Увjерен сам да ни они коjи су Цетиње засули сузавцем и покушали да га понизе 5. септембра, ни они коjи га неуспjешно воде циjеле три децениjе не заслужуjу подршку грађана Приjестонице, казао је Никола Ђурашковић

Цетиње jе моj град. Рођен сам на Цетиње, циjели живот живим на Цетињу. Знам како покренути Цетиње, казао је Никола Ђурашковић, носилац листе СДП и Грађани на локалним изборима на Цетињу.

– Спремни смо да преузмемо управљање Цетињем увjерени да ће, након нашег наjбољег резултата, кључно питање бити ко ће моћи са нама, а не са ким ће листа СДП и Грађани. Сигуран сам да ће листа „СДП и Грађани -Свим срцем за Цетиње” остварити резултат коjи ће нам гарантовати позициjу кључног фактора нове локалне власти, те да ћемо доминантно креирати нову градску управу коjа мора бити стручна, одговорна, снажно цногорска и почивати на универзалним принципима грађанског друштва, секуларизма и антифашизма коjи су у последњих годину дана озбиљно нарушени – наводи Ђурашковић.

Ђурашковић наводи да снага људи, нових лица као и велики броj оних коjи нам се свакодневно придружуjу гаранциjа су наjбољег изборног резултата.

– Наш персонални састав и програм су наша кључна предност коjу смо снажно представили нашим суграђанима. Креирали смо оригиналан грађанско-политички концепт базиран на политички препознатим поjединцима, али и чак 16 нестраначких личности, професионално остварених поjединаца, коjи своjим знањем и досадашњим резултатима гарантуjу напредак Цетиња. Наш концепт подржало jе на разне начине и више од стотину грађанских активиста и истакнутих поjединаца препознатих у Цетињу и Црноj Гори – наводи Ђурашковић.

Он наводи да је већ сада jасно да jе ова листа наjвећи добитник избора и да ће се град водити на политици стручности, знања и потпуне деполитизациjе градске управе.

– То jе гаранциjа за успjех jер Цетиње из оваквог стања може извући само синергиjа свих прогресивних и стручних потенциjала, коjег Цетиње има у многим часним и стручним људима у партиjама, али и ван њих. Увjерен сам да ни они коjи су Цетиње засули сузавцем и покушали да га понизе 5. септембра, ни они коjи га неуспjешно воде циjеле три децениjе не заслужуjу подршку грађана Приjестонице. Грађани имаjу чист и неупитан избор – листу „СДП и Грађани – Свим срцем за Цетиње”!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:45