Đurović / Skupština CG
21/11/2022 u 09:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đurović: Sjećanje na žrtve Tivćanki i Tivćana u Drugom svjetskom ratu

U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 21. novembar, Dan opštine Tivat, napisala je predsjednica parlamenta

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 21. novembra, Dana opštine Tivat, predsjedniku Opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine opštine Andriji Petkoviću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

„U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 21. novembar, Dan opštine Tivat.

Ovaj datum je dobra prilika da se podsjetimo hrabrih Tivćanki i Tivćana koji su nesebično prinijeli žrtvu Narodnooslobodilačkoj borbi i oslobođenju domovine u Drugom svjetskom ratu.

Tivat je, zahvaljujući značajnim infrastrukturnim i razvojnim projektima, baziranim na principima dugoročne održivosti, već dugo prepoznat kao značajno mjesto na turističkoj i nautičkoj mapi jugoistoka Evrope, čime je naša zemlja zaslužila da se nađe na listi  prestižnih svjetskih turističkih destinacija.

Krupni infrastrukturni, razvojni i energetski projekti, te izgradnja modernih turističkih rizorta i marina, doprinijeli su i evidentnom poboljšanju životnog standarda građana Tivta.

Uvjerena sam da će se ovaj grad i dalje razvijati ustaljenom dinamikom, te da će u koordinaciji sa državnim institucijama nastaviti putem još bržeg i svestranijeg napretka, u interesu građana Tivta i cijele Crne Gore.“

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 06:57