Jevto Eraković / - JEVTO ERAKOVIć
27/01/2024 u 16:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Eraković: PES da se izvini Huteru

Dragović je dok su poslanici DPS-a izlazili kazao da se nada da je budućnost DPS-a van parlamenta

Poslanik DPS-a Jevto Eraković pojasnio je zbog čega su poslanici te stranke napustili skupštinsku salu na početku sjednice, prije nego što je poslanik PES-a Darko Dragović počeo sa diskusijom.

- Ovdje se nalazi jedno lice koje dijeli građane da autohtone i one koji nisu. To je bio mirni protest, očekujem izvinjenje PES-a Oskaru Huteru zbog riječi njihovog poslanika- kazao je Eraković.

Dragović je dok su poslanici DPS-a izlazili kazao da se nada da je budućnost DPS-a van parlamenta.

- Dok smo izlazili čuli smo i predviđanje o budućnosti naše stranke. Svi oni koji su ovih dana bili na našim političkim skupovima, mislim da su shvatili gdje je snaga i budućnost. Predsjednik Skupštine Andrija Mandić je na prošloj sjednici iskoristio svoju poziciju da interpretira "skaj" i pomenuo je Mila Đukanovića. Pomenuo je 300 hiljada eura za obavljenje nekih protivusluga... Pozivamo tužilaštvo i ako je Mnadić spreman, zajedniči, da se izjasni da li je to obična podmetačina i da li je to neko namjerno plasirao da bi diskreditovao Đukanovića. Mislim da je ovo drugo u pitanju, ali to pitanje jednom treba da bude razjašnjeno, a onda bi se diskreditovala cijela ta prepiska- kazao je Eraković.
 

Poručio je da pravda ne traži nikakve nagrade i da bi trebala da bude ista za sve. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 07:04