Filipović / - DPS
05/10/2022 u 11:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Filipović: Milošević se upleo u neistinu, mora da podnese ostavku

Odstupite Miloševiću, sve je ovo postalo apsurdno, a istraga kojom ćete biti obuhvaćeni - kao što i sami znate - dovešće do rezultata koji ni Vama niti Vašim nadređenima u stranci neće nikako ići u prilog

Desi se tako da subotom pred ponoć istražni organi javne funkcionere pozovu da svrate, na kafu, a da javni funkcioneri upravo u tom momentu šetaju gradom sa hrpom dokumentacije koja se slučajno odnosi baš na slučaj kojim se istražni organi bave,  saopštio je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Slobodan Filipović.

- Lijepa je to priča o prošlom vikendu Rada Miloševića za one koji vjeruju URI. No, takvih više i nema. Počev od propalog premijera brata Abaza, sve do nižih činovnika, svi su u toj partiji u teškom bunilu, a da je tako najbolje sada govori upravo najnovija izjava samog Miloševića. Dok je proteklih dana pokušao demantovati istinu tvrdeći kako je kod istražnih organa išao u svojstvu građanina, sada kaže kako su mu tamo oduzeli - službeni telefon. Otkad to istražni organi uzimaju službeni telefon licima koja pozivaju "u svojstvu građanina"?, upitao je Filipović.

Kako je dodao, jasno je sve, baš kao i njegov šef, i Milošević se upleo u svoje neistine, željeći da odbrani neodbranjivo.

- I šta je sada još potrebno za Miloševićevu ostavku? Da ga lisicama odvoje od fotelje, kamiona ili kontejnera sa cigaretama? Odstupite Miloševiću, sve je ovo postalo apsurdno, a istraga kojom ćete biti obuhvaćeni - kao što i sami znate - dovešće do rezultata koji ni Vama niti Vašim nadređenima u stranci neće nikako ići u prilog, zaključuje Filipović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 14:26