Kongres DPS-a / - FOTO: DPS
07/04/2024 u 08:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Izabrani novi predsjednici opštinskih odbora DPS-a u sjevernoj regiji, danas izbor na jugu

Opštinski odbori (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) u sjevernoj regiji dobili su nove čelnike, nakon održanih unutarpartijskih lokalnih izbora, saopšteno je iz te stranke.

Na izborima koji su održani u subotu za predsjednike OO DPS-a u Beranama izabran je Miro Nedić, Andrijevici Dejan Ivanović, Mojkovcu Predrag Smolović, Bijelom Polju Elvir Zvrko, a Pljevljima Maja Rondović.

Kako se navodi, predsjednici odbora DPS-a u Plužinama, Žabljaku i Gusinju biće Dragan Ružić, Vidoje Tomčić, i Demir Bajrović.

Za predsjednicu DPS Rožaje izabrana je Seniha Tahirović, a za predsjednika DPS Kolašin Vladan Bulatović.

Iz DPS-a su kazali da su izbori, na kojima je jedna partija po prvi put u Crnoj Gori neposrednim odabirom svog članstva izabrala predsjednike lokalnih odbora, održani u sjajnoj atmosferi.

- Na njima je svoje pravo glasa iskoristilo 63 odsto od ukupnog broja upisanih članova sa pravom glasa u ovim opštinama - navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su rekli da će danas biti održani unutarpartijski izbori i u južnoj regiji Crne Gore.

Neposrednim putem u prostorijama stranke kao i putem aplikacije posebno dizajnirane za tu namjenu, članice i članovi partije sa juga naše države biraće predsjednike lokalnih odbora i u svojim opštinama, naveli su iz DPS-a.

Oni su kazali da reforme u DPS-u idu zadovoljavajućom dinamikom, te da sve ukazuje da će izborni proces u toj partiji biti doveden do kraja na kvalitetan način.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:13