RAZBIJENA VRATA MARKETA / - FOTO: D.J.
22/09/2024 u 15:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Joković pozvao državne organe da hitno zaštite predsjednika Opštine Andrijevica

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković oštro je reagovao na vandalski čin koji se u toku noći dogodio u Andrijevici.

U saopštenju navodi da je noć nakon ponovnog izbora gospodina Ćulafića za predsjednika Opštine Andrijevica, za sada nepoznati počinioci su razbili market u njegovom vlasništvu. 

(FOTO) U centru Andriјevice razbiјen market predsјednika opštine Željka Ćulafića

- Kao dugogodišnji predsjednik SNP-a oštro osuđujem uništavanje privatne imovine čovjeka koji je sa pozicije prvog čovjeka Andrijevice u prethodnom mandatu dokazao brigu o sugrađanima, a njegov ponovni izbor na mjesto predsjednika Opštine je samo potvrda da je na pravom putu.. smatra Joković.

Ćulafić izabran za predsjednika opštine Andrijevica

Ističe da je ovo je, nažalost, treći put da se nanosi šteta čovjeku, koji se bespoštedno borio za bolje društvo i razvoj svog mjesta. 

- Zato pozivam Ministarstvo unutrašnjih poslova i Upravu policije Crne Gore da hitno reaguju i otkriju počinioce i nalogodavce ovog vandalskog čina, kao i da zaštite život i imovinu predsjednika Opštine Andrijevica. U Crnoj Gori kakvu pokušavamo izgraditi nakon višedecenijskog posrnuća u svakom smislu, ne smijemo dozvoliti da se ijedan građanin osjeti nebezbjedno. Naročito ne zbog političkih opredjeljenja. To nije demokratsko društvo kojem težimo -poručio je Joković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. septembar 2024 15:07