Nikola jovanović / - SCREENSHOT/ RTV BUDVA
26/03/2024 u 16:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jovanović: Milatović zakazivanjem izbora riješio političku krizu u Budvi na najzakonitiji način

Pozdravljam odluku predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića o raspisivanju vanrednih lokalnih izbora za 26. maj, kazao je Nikola Jovanović, koji je bio na čelu budvanske Skupštine opštine.

Predsjednik Skupštine opštine Budva Nikola Jovanović je pozdravio odluku predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da zakaže izbore u Budvi za 26. maj. 

Milatović: Izbori u Budvi 26. maja

Vraćanjem mandata građanima na najdemokratskiji i najzakonitiji način je riješena politička kriza u Budvi, naveo je Jovanović na Fejsbuku.

- Ovim je stavljena tačka na pokušaj raspuštanja lokalnog parlamenta od strane Vlade Crne Gore i imenovanje prinudne uprave. Skupština opštine Budva je reagovala promptno i donijela politički mudru odluku da autonomno riješi političku krizu. Vraćanjem mandata građanima na najdemokratskiji i najzakonitiji način je prevaziđena situacija. Od danas je počeo izborni proces u Budvi i ovom prilikom želim da poželim sreću svim političkim akterima, uz želju da kampanja prođe u fer i demokratskoj atmoferi, uz puno poštovanje najviših demokratskih standard - naveo je Jovanović na Fejsbuku.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:11