Milan Knežević / - FOTO: DNP
09/01/2024 u 16:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević: Da je sreće Đukanović bi danas držao govor u Banjaluci

Danas je više nego očigledno da je baš Milo Đukanović zaslužio da bude najuvaženiji gost ili domaćin u Banjaluci, jer da nije bilo njegove dizel intervencije ovaj predivni grad bi pao u ruke hrvatske vojske, kazao je Knežević

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević reagovao je na današnje saopštenje DPS-a i kazao da je danas više nego očigledno da je baš Milo Đukanović zaslužio da bude najuvaženiji gost ili domaćin u Banjaluci.

Iz DPS-a je ranije danas saopšteno je prisustvo Kneževića, poslanika vladajuće većine i lidera velikosrpskog nacionalizma u Crnoj Gori, na događaju kojim Milorad Dodik provocira druge narode u Bosni i Hercegovini kao i međunarodnu zajednicu, najbolji je pokazatelj gdje ova država ide sa ovakvom vlašću.

- Dok čekaju only fans Kongres na kojem se jedino zna da će Duško Marković formirati partiju, a sve druge enigme rješavati Milo Đukanović i Milan Roćen u vikend šetnjama po Atlas Capital-u, u DPS-u za svaki slučaj istovremeno kukaju za Evropom i proklinju velikosrpstvo. Danas je više nego očigledno da je baš Milo Đukanović zaslužio da bude najuvaženiji gost ili domaćin u Banja Luci, jer da nije bilo njegove dizel intervencije ovaj predivni grad bi pao u ruke hrvatske vojske -  naveo je Knežević u reagovanju.

Prema njegovim riječima da je kosmičke pravde kao što je nepravde, Milo Đukanović bi trebalo da bude među prvim govornicima na vojnoj paradi, “pošto je već u godinama koje nisu za tenkove i borna vozila.”

- Đukanovićev doprinos stvaranju Republike Srpske mnogo je veći od mog, ali za razliku od njega, ja se ne stidim svojih uvjerenja, niti ću ih mijenjati za leptir mašne i šalove iz Diora. A ako će vama u DPS-u biti lakše, ili još teže, onda treba da znate da u Banja Luci predstavljam i vašu “velikosrpsku” prošlost pošto političke budućnosti nemate. A da je imate, stisnuli bi to malo Statuta što vam je ostalo od partije i poslali u Banja Luku makar Zorana Pažina, jer je Republika Srpska njegova otadžbina. A valjda bi za dva dana njegovog odsustva iz Crne Gore, mogli kontrolisati kandidate za potpredsjednike da ne ukradu lap top Milošu Nikoliću koji broji glasove i lajkove na vašem only fans Kongresu - zaključio je Knežević u saopštenju.

DPS: Poslanici ZBCG potvrdili antievropski karakter vlasti

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 15:03