Knežević / - DAN
29/04/2023 u 21:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević o susretu sa Abazovićem: Pričali o mom povratku i svjedočenju protiv Mila

Skup na Univerzitetu je bio javan i veoma posjećen. Premijer Abazović je izrazio poseban interes za plavom torbom, naveo je Knežević

Biznismen Duško Knežević oglasio se na Tviteru i poručio da se sreo sa premijerom Dritanom Abazovićem na Kembrižu, kao i da je on izrazio poseban interes za plavom torbom.

(VIDEO) Nikolić: Premijer „ćaska“ sa osobom optuženom da je vođa kriminalne grupe

On je reagovao na navode portparola DPS Miloša Nikolića koji je objavio video na kom se vidi kako je naveo "premijer jedne države i njegov savjetnik za pravna pitanja „ćaskaju“ sa osobom koju je tužilaštvo te iste države optužilo da je vođa kriminalne grupe.

- Vrlo plodan razgovor sa premijerom Abazovićem nakon promocije njegove knjige na Univerzitetu Kembridž. Tema razgovora bila je moj povratak u Crnu Goru i svjedočenje protiv Mila Đukanovića u slučajevima "Migo i Koverta", "ničija kuća", "Kastodi račun" kao i aferi "Telekom". Tu je i bar još 10 krivičnih prijava protiv M. Dj. i Milivoja Katnića - naveo je Knežević na Tviteru.

Istakao je da zna da navedena tematika izaziva nervozu kod pojedinaca, ali, kako je dodao, treba da znaju da se kao britanski državljanin slobodno se kreće u Ujedinjenom Kraljevstgvu.

- Skup na Univerzitetu je bio javan i veoma posjećen. Premijer Abazović je izrazio poseban interes za plavom torbom - dodao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:05