Милан Кнежевић / - Милан Кнежевић
24/05/2022 u 11:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић: Сумњам да су неки од колега из ДПС-а под утицајем кавачког клана, нису се појавили на сједници

Навео је да је на дјелу брутална опструкција по налогу кавачког клана како се не би дошло до информација о повезаности институција са њима

На сједницу Одбора за безбједност нису дошли посланици Демократске партије социјалиста, саопштио је на прес конференцији посланик и предсједник овог одбора Милан Кнежевић.

- Све иде ка томе да се ја смјеним са овог мјеста. У договору са Абазовићем договорено је да ипак почнемо са сједницом, па да буде пауза. Абазовић би тражио и да сједница буде јавна, али до тога није ни дошло. Постављам питање коме је у интересу да се не одржи сједница о подацима ЕУРОПОЛ-а. Да није било Либертаса и Оливере Лакић не би сазнали за случај Весне Меденице и случај високих функционера. Подсјетићемо вас да смо расправљали на различите теме  на одборима. Кад треба да расправљамо о битним темама за Црну Гору и за свијет одређеним колегама није било у интересу да се расправља на ову тему. Сумњам да су неки од колега из ДПС-а под утицајем кавачког клана и не желе да дођу на ову сједницу - истакао је он.

Како је навео сазнао је да су он Медојевић и Мандић поново стављени под мјерама надзора за потребе кавачког клана.

- Кланови су толико осилили да су јачи од државе. Ево је и дошло до одлагања и ове сједнице одбора. Набавио сам кавкаског овчара,који се разболио. Али ће они који ме прате и прислушкују то прије знати него ја, ако му се шта деси - нагласио је Кнежевић.

Навео је да је на дјелу брутална опструкција по налогу кавачког клана како се не би дошло до информација о повезаности институција са њима.

- Имам информације из АНБ-а да нам се прислушкују службени, страначки и телефони у нашим кућама - додао је он.

Сједница Одбора за безбједност и одбрану на којој су требали да буду саслушани челници безбједносног сектора и главног специјалног тужиоца Владимира Нововића о наводима Еуропола у вези са службеницима Управе полиције Петром Лазовићем и Љубом Миловићем одгођена је јер се нијесу појавили чланови из Демократске Црне Горе, Драган Краповић и Борис Богдановић, као и Демократске партије социјалиста Предраг Бошковић и Бранко Чавор.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 15:13