Petar Odžić / - FOTO: SDP
29/04/2024 u 18:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Koalicija na čelu sa Odžićem predala izbornu listu u Budvi: "Bićemo najprijatnije iznenađenje"

Kolacija Socojaldemokratske partija, Socijaldemokrata i Liebrealne partije koju predvodi Petar Odžić predala je danas listu za lokalne izbore u Budvi.

Odžić je kazao da mu je velika mi je čast što predvodim listu pobjedničke koalicije koju je za samo nekoliko dana svojim potpisima podržalo nekoliko stotina građana Budve.
- Pozitivne reakcije su očekivane, jer se radi o stvaranju širokog evropskog pokreta. Ova koalicija koja će biti najprijatnije iznenađenje 26.maja, i vratiti će Budvi  dostojanstvo, a posvađanim građanima pružiti pomirenje. Ovih dana često čujemo obećanja političkih partija kako više neće raditi iste greške i da su shvatili u čemu su griješili. Mi građanima možemo obećati da ćemo biti isti kao i do sada, radićemo čisto, časno i u korist svih građana Budve! Pokazali smo da umijemo da upravljamo gradom, kao i da politika može da bude časno zanimanje. Uvjek smo bili protiv lopovluka i kriminala, nas nema u žutoj štampi i sky aplikacijama, nismo članovi nijedne političko-kriminalne hobotnice, koje i pored promjena vlasti, i dalje rade suprotno interesima građana Budve- kazao je Odžić.

Istakao ej da Budva kao najbogatiji grad u Crnoj Gori nema porodilište, Sud, Dom za stare, Centar za kulturu i besplatni vrtić za najmlađe.
- Sa ljudima sa ove liste, učinićemo sve da u narednom mandatu sve to promijenimo. Zato sam izuzetno zahvalan svim ljudima koji su u politički turbulentnom vremenu hrabro podržali našu listu, i time nam dali snagu da istrajemo u namjeri da Budvu učinimo gradom poželjnim za život. 26. maja ćemo se zajedno radovati jer ova koalicija je jedini "Čist izbor za Budvu"- kazao je Odžić.

Opštinska izborna komisija Budve potvrdila izbornu listu Demokrata na čelu sa Zenovićem

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 23:05