Вучић и Ковачевић / Фото: Фејсбук, Архива
04/04/2022 u 11:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ковачевић честитао Вучићу: Истрпите отровне стрелице, јака Србија значи и јак регион

Поред државничке мудрости коју несумњиво посједујете, у новом мандату желим вам добро здравље, поручио је први човјек Никшића

Предсједник никшићке општине Марко Ковачевић честитао је лидеру СНС-а Александру Вучићу на побједи на изборима у Србији.

- Честитам и грађанима Србије који су други пут заредом Вама дали повјерење на начин да као и на претходним предсједничким изборима имате убједљиву побједу у првом кругу. Имајући у виду да на свим другим изборима који су одржани у недељу, и поред сјајних резултата странке коју предводите, на чему вам такође честитам, нико није добио толико убједљиву подршку, можемо закључити да вам грађани Србије и већина наших сународника чврсто вјерују. Све то не би било могуће без резултата које сте остварили у претходних десет година а који су неумољиви и видљиви сваком грађанину Србије и региона. Желим вам, а не сумњам да ће то тако и бити, да Србију и даље чините снажном, да упркос свим разликама и проблемима, спремношћу да истрпите многе отровне стрелице које иду према земљи на чијем сте челу, и даље водите политику добросусједских односа. У том послу ви и Србија ћете увијек имати нашу пуну подршку. Јака Србија значи и јак регион. На самом крају поред државничке мудрости коју несумњиво посједујете, у новом мандату желим авм добро здравље и сваку срећу на позицији коју обављате као и у приватном животу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 17:04