/ - FOTO: LP
11/03/2022 u 15:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП: Булајић нема право да грађане држи као таоце партијске политике

Животно је важно што хитније усвојити Закон о акцизама на гориво који ће, макар дјелимично, ублажити шокантне ударе на стандард грађана, наводе они

Либерална партија позива в.д. предсједника Скупштине Црне Горе господина Булајића да хитно деблокира рад црногорског парламента.

-Нико нема право да заустави живот у нашој држави и да држи све грађане Црне Горе као таоце своје партијске политике. У питање је доведен социјални па и биолошки опстанак људи.Огромна инфлација, неисплаћене пензије и захтјеви пензионера морају се рјешавати по хитном поступку низом кризних мјера које треба да усвоји Скупштина. Исто тако, животно је важно што хитније усвојити Закон о акцизама на гориво који ће, макар дјелимично, ублажити шокантне ударе на стандард грађана уз оваква поскупљења горива,самим тим и свих осталих животних намирница-наводе у саопштерњу.

Додају:"Предуслов за усвајање свега овога јесте хитан избор предсједника Скупштине, и то не зависи од воље једног човјека И једне партије већ је то императивна уставна и пословничка норма али и животна потреба свих у држави. Након тога, Црној Гори је потребна стабилна извршна власт која ће јасним и чврстим потезима олакшати кризу која ће се тек закомпликовати и истински бринути о свакодневном животу црногорских грађана кроз тежак период који нам тек слиједи":

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 08:11