/ - FOTO: LP
14/02/2022 u 15:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП: Надлежни хитно да истраже спаљивање возила посланика Ђуровића, ЦГ мора бити сигурна држава за све

Мора се хитно утврдити шта jе узрок овог недjела, те уколико се покаже да jе неко умиjешан, оштро санкционисати починиоце, поручили су из Либералне партије

Либерална партиjа позвала је надлежне органе да истраже случаj спалjивања возила посланика у Скупштини Црне Горе Деjана Ђуровића у Бару.

- Као принципиjелна либерална, демократска и модерна партиjа оштро осуђуjемо такве поjаве у црногорском друштву и сви заjедно морамо им се супротставити. Охрабруjе што jе надлежно тужилаштво одмах предузело кораке ка расвjетлjавању и рjешавању овог случаjа. Мора се хитно утврдити шта jе узрок овог недjела, те уколико се покаже да jе неко умиjешан, оштро санкционисати починиоце - казали су из Либералне партије. 

Додају да охрабруjе што jе надлежно тужилаштво одмах предузело кораке ка расвjетлjавању и рjешавању овог случаjа.

- Мора се хитно утврдити шта jе узрок овог недjела, те уколико се покаже да jе неко умиjешан, оштро санкционисати починиоце. Сваки посланик као наjвиши представник грађана мора уживати сигурност у друштву, како jавног говора, тако и сопственог живота и имовине, како би могао савjесно и отворено обавлjати своjу функциjу у служби jавности. Овакви случаjеви не доприносе осjећаjу сигурности па се зато мора послати порука од стране државе да су такве поjаве неприхватлjиве и да не могу проћи некажњено. Црна Гора мора бити сигурна држава за све - закључили су из Либералне партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 06:20