Андрија Мандић / - Дан/скриншот
16/05/2022 u 20:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мандић: Тужилаштво не смије да се заустави

Како jе поручио, ако се сада стане, то би личило на изневjеравање онога што jе Црна Гора постигла 30. августа 2020. године

Посланик Демократског фронта и лидер Нове српске демократиjе Андриjа Мандић рекао jе да се радуjе што бар у неким сегментима власти видимо реакциjу правне државе, истичући да приjе свега мисли на поступке новог главног специjалног тужиоца.

 - Закон мора да важи jеднако за све и да сви они коjи су се огриjешили о закон мораjу да одговараjу - казао је Мандић. 

Како jе поручио, ако се сада стане, то би личило на изневjеравање онога што jе Црна Гора постигла 30. августа 2020. године, преноси портал РТЦГ.

- Радуjем се што бар у неким сегментима власти видимо реакциjу правне државе, мислим ту на поступке главног специjалног тужиоца. Ту се не смиjе стати, jер ако се стане, то би личило на изневjеравање онога што jе Црна Гора постигла 30. августа 2020. године - рекао jе Мандић.  

Он jе нагласио да по своj прилици, постоjи дио министарства у влади Дритана Абазовића гдjе су поjединци коjи су се дохватили неких министарстава помислили да могу да воде неку своjу политику.

- Влада jе нелегитимна али не само, добили смо 20 влада. Сваки министар, коjи се дохватио неког министарства, мисли да може да одлучуjе сам за себе. То, просто, не иде тако. Сама влада успостављена jе на противуставан и недозвољен начин, она нема никакву будућност. Догађаjи у Пљевљима, Никшичу, под Острогом, наjбоља су порука Ранку Кривокапићу - казао jе Мандић за ТВ "Прва". 

Како наводи, орден коjи jе добио Патриjарха Порфириjа jе велика част за њега. 

- Али и признање не само мени него свим Србима коjи су на бранику српства овдjе у посљедњих 20 и више година, и подстицаj да се настави даље - закључио jе Мандић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:05