Medojević  / Foto: IVAN PETROVIC-IPE
08/08/2022 u 12:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević o situaciji na Cetinju: Nastavite sa svetogrđem, DPS umire na izborima

Svaki normalan i razuman Crnogorac i suverenista bježaće glavom bez obzira od DPS-a koji djeluje kao ekstremistička satanistička sekta, smatra on

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević prokomentarisao je postavljanje crnogorskih zastava ispred Cetinjskog manastira, tvrdeći da su u pitanju DPS seanse i svetogrđe. 

- Ako DPS nastavi sa ovim seansama i svetogrđem, kampanja za izbore neće biti ni potrebna. Dovoljno je samo pustiti ove likove da se okupljaju i oni će odraditi kampanju- kazao je on. 

Medojević je dodao da će da najnoviji perfomans pred Cetinjskim Manastirom koštati DPS na sledećim izborima još pet do 10 odsto manje glasova.

- Svaki normalan, razuman, umjereni Crnogorac i suverenista, bježaće glavom bez obzira od DPS-a koji djeluje kao ekstremistička satanistička sekta i izaziva osjećaj straha i gađenja kod običnog naroda- istakao je on. 

Prema njegovim riječima, tradicionalno i konzervativno biračko tijelo DPS-a nije spremno da podrži ekstremizam, nasilje, jezik mržnje, ksenofobiju i otvoreni fašizam koji svakodnevno emituju radikali iz ove partije. 

- Obskurni perfomansi DPS ekstremista koji za cilj imaju deligtimizaciju SPC i diskreditaciju njenih čelnih ljudi, od strane normalnih, umjerenih i tradicionalno orjentisanih Crnogoraca i suverenista se doživljavaji kao odvratne seanse neke mračne sekte koja nema veze ni sa hrišćanstvom, ni sa pravoslavljem, ni sa Crkvom ni sa religijom. A posebno ne sa Crnom Gorom. Ima tu i neke kosmičke pravde, da ortodoksni komunisti koji su politički sledbenici onih koji su poubijali 90 odsto sveštenstva SPC u CG, rušili crkve i manastire i pretvarali ih u štale, punili jame i svoje neistomišljenike slali na Goli Otok, nestanu sa političke scene zbog ničim izazvanog sukoba sa Crkvom, koja ih je 30 godina korektno podržavala- zaključio je Medojević. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 00:11