Jakov Milatović / - DAN
28/02/2024 u 10:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Posvećen sam funkciji predsjednika, ostavka u PES-u ne treba da optereti javnost

Predsjednik Jakov Milatović je kazao da ne želi da njegova ostavka na članstvo u PES-u opterećuje crnogorsku javnost

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović kazao je da ne želi da njegova ostavka na članstvo u toj partiji opterećuje crnogorsku javnost, niti da njom našteti svojim doskorašnjim stranačkim saborcima. 

Milatović je to kazao novinarima nakon konferencije „Između stvarnosti i obmana: Dezinformacije kao prijetnja demokratskim društvima“, koju organizuje Centar za demokratsku tranziciju (CDT) uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Istakao je da isto tako u odnosu na određene stvari koje su se dešavale, posebno u posljednjih par mjeseci, ne želi da više bilo kome daje legitimitet, "posebno ako se radi o odlukama koje su se donosile i načinu rada koji je suprotan principima na kojima je Pokret Evropa sad osnovan".

 - Što se tiče moje političke budućnosti, mislim da je javnost negdje već prepoznala da sam, bez obzira na moju partijsku pripadnost, u potpunosti bio posvećen funkciji predsjednika države i to će tako ostati. Ukoliko se odlučim za neko buduće drugačije političko djelovanje, transparentno i na vrijeme ću obavijestiti javnost - kazao je Milatović novinarima.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 01:43